Klimmen en klauteren bij Scouting Brigitta

0

Altijd al eens willen weten hoe welpen avonturen beleven in de jungle en wil je net als scouts klimmen over een stormbaan? Of roetsjen van de kabelbaan? Kom dan eens kijken bij Scouting Brigitta in Haarlem-Noord.

Zaterdag 13 april zijn kinderen tussen de 4 en 15 jaar welkom op de Open Dag tussen 10.00 uur en 15.00 uur op het grote veld in het Schoterbos/Noordersportpark. Lunch gerust mee, het uitgelezen moment om de leiding te vragen hoe leuk scouting is!

Activiteiten
Deze dag kunnen je kinderen spelen op een opblaasstormbaan, marshmallows roosteren boven het kampvuur en nog veel meer. Scouting zit vol leuke activiteiten voor jong en oud, iedere week doen we iets anders. Denk aan koken op houtvuur, kamperen, maar ook spelletjes spelen en knutselen. Voor iedereen een toffe, uitdagende activiteit passend bij de leeftijd.

De groep
Scouting Brigitta heeft ruim 190 leden en draait elke week haar programma op vrijdagavond en zaterdag in clubhuis ‘De Krocht’. Je kunt het clubhuis vinden aan de Eemstraat 56 in Haarlem-Noord, ter hoogte van de Mariakerk aan de Rijksstraatweg. Check www.scoutingbrigitta.nl of de Facebookpagina voor meer info.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)