Foodfestival Eten op Rolletjes terug in Haarlem

Lichtfabriek van 28 t/m 30 juni in het teken van intiem foodfestival

0

Het rondreizende foodfestival Eten op Rolletjes keert van 28 tot en met 30 juni voor het vierde jaar op rij terug in Haarlem.

Na de successen van de afgelopen jaren wordt het prachtige Lichtfabriek terrein weer omgetoverd tot een intiem openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin. Op het menu van het gratis foodfestival staan keukens op wielen met een aanbod om je vingers bij af te likken, live muziek en kidsentertainment.

Foodtrucks, muziek en entertainment
Voor Eten op Rolletjes selecteren de organisatie alleen intieme plekken met veel historie en sfeer. En daar hoort het Lichtfabriek terrein vanzelfsprekend bij. Op de locatie staan ruim twintig food trucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende gerechten: van flammkuchen van Flamm in de Kuchen tot een overheerlijk broodje pulled pork van Meat Up Baarn.. Bezoekers genieten niet alleen van lekker eten, maar ook van muziek van artiesten als Jessica en Vermuyen and Friends. Natuurlijk denkt Eten op Rolletjes ook aan de kleinste bezoekers. Kinderen vermaken zich bij de Aap van Poot Poppenkast, Circus Snor, het PicNic springkussen, schmink en silent disco.

Succesformule
De succesformule van Eten op Rolletjes? Het intieme foodfestival brengt mensen en smaken samen. Frans Nagel: “Iedereen voelt zich thuis op Eten op Rolletjes. Van jong tot oud en alles daartussenin. Zodra je het festival binnenstapt, bevind je je in een nieuwe wereld vol lekker eten en muziek. Je kunt samen met familie neerploffen op een picknickkleed, vrienden maken aan de lange houten tafels, verrassende, nieuwe smaken ontdekken of de heupen losgooien op live muziek.”

Openingstijden Eten op Rolletjes Haarlem
Vrijdag 28 juni 16:00 tot 23:00
Zaterdag 29 juni van 13:00 tot 23:00
Zondag 30 juni van 13:00 tot 22:00

Toegang tot Eten op Rolletjes is gratis. Ga voor meer informatie naar www.etenoprolletjes.nl.