Smartlappen Karaoke Band op Coming Out Dag in Patronaat

3

Altijd al een keer willen zingen met de Smartlappen Karaoke Band? Op 11 oktober kan dat in het Patronaat. Niet alleen smartlappen, maar speciaal voor de internationale Coming Out Dag heeft de band haar repertoire aangepast met nummers uit de HomoTop100. De eerste Glitter & Glamour Karaoke Party is hierbij een feit.

Drijvende krachten achter de Glitter & Glamour Karaoke Party zijn de Haarlemmers die geprobeerd hebben om een paar jaar geleden Roze Zaterdag nogmaals naar de Spaarnestad toe te halen. Mart Pos en Yvonne Pos van MY Productions, Hans Goes van Goes Pr & Entertainment en Jeannette Eversen van HRLM Haarlemse Stadsglossy boden de organisatie van Roze Zaterdagen Nederland een bidboek met plannen voor 2019 aan. “Venlo heeft het toen van ons gewonnen. Maar omdat we Haarlem graag roze willen kleuren, hebben we zelf maar iets bedacht,” zegt organisator Hans Goes. “We hebben nu onze krachten gebundeld onder de noemer No Labels Festival.

Programma aangepast
Dat feestje is de Glitter & Glamour Karaoke Party geworden. Een feestconcept dat mensen op een vrolijke manier uitdaagt verder te kijken dan de seksuele voorkeur, geloofsovertuiging, huidskleur, sekse of afkomst. Met dit feest hoopt de organisatie een breed publiek te bereiken. “En welke dag is daar niet beter voor dan de internationale Coming Out Dag. Een dag die tot nadenken stemt en die het vraagt om je omgeving te laten zien dat het goed is om te zijn wie je bent. Vandaag is iedereen welkom!” zegt Goes. “We zijn er trots op dat de Smartlappen Karaoke Band speciaal voor de party een groot aantal feestelijke meezing hits aan de setlist heeft toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan YMCA, It’s Raining Men, She’s a Liar, Ich Bin Wie Du, Why Tell Me Why, Shoot Your Shot en vele anderen.

Veel liefde
Rudi de Graaff, de presentator van de Smartlappen Karaoke Band, is blij met de deelname aan het nieuwe feest. “Tegenwoordig treden we als band ook vaak op met de Disco Karaoke. Veel van die nummers staan ook in de HomoTop100. En een paar jaar geleden tijdens Gaypride Amsterdam gingen die liedjes erin als zoete koek. Een speciale wens voor Coming Out Dag? Jazeker, ik wens iedereen op deze dag hetzelfde als ik iedereen elke andere dag wens; veel liefde. Heb altijd respect voor alles en iedereen. Muziek is een mooi middel, die taal verstaat iedereen overal.

Glitter & Glamour Karaoke Party
De organisatie is nog met een aantal bekende artiesten bezig die een nummer met de band komen zingen. Wil je zelf zingen, dan kun je je op de avond zelf opgeven bij het podium.DJ Moog (Club Church, Milkshake, Musketiers, Wilsons) draait samen met DJ Bo (Club Roxy, Milkshake, Munich Pride, Amsterdam Pride) door tot in de kleine uurtjes.

Glitter & Glamour Karaoke Party op vrijdagavond 11 oktober vanaf 20.00 uur in het Patronaat, Zijlsingel 2. Kaarten en meer informatie: www.patronaat.nl.

3 REACTIES

Comments are closed.