Leuke sportinstuiven in de herfstvakantie

0

In de herfstvakantie organiseren de buurtsportcoaches van SportSupport weer verschillende sportinstuiven voor de basisschooljeugd. In Bloemendaal, Haarlem en Velsen kunnen kinderen genieten van verschillende sporten, springkussens en zelfs een echte SportNite.

Velsen
In gemeente Velsen gaan kinderen het populaire spel Fortnite in het echt spelen tijdens SportNite. Er zijn materialen waarmee ze elkaar kunnen raken en naarmate er meer kinderen afvallen wordt het speelveld steeds kleiner. Alles wordt ingezet om het spel zo realistisch mogelijk te maken. Er kan nog ingeschreven worden voor de volgende tijden op maandag 21 oktober: 14:15 – 16.00 uur voor groep 5 t/m 7 (EXTRA RONDE) en om 16:30 – 18:15 uur voor de groep 8 & eerste en tweedejaars leerlingen van middelbare scholen in Gemeente Velsen. Inschrijven en meer info sportpasvelsen.nl.

Bloemendaal
De Tetterodehal in Overeen is dinsdag 22 oktober de plek waar het allemaal gebeurd. Verschillende verenigingen staan klaar om de kinderen te laten kennis maken met hun sport zoals cricket, rolstoel hockey, baksetbal, honkbal, tennis, dammen en nog veel meer. De clinics starten om 10:00 uur en de instuif duurt tot 15:00 uur. Voor kinderen van groep 3 t/m 8. Inschrijven en meer info op sportindewijk.nl.

Haarlem
Op woensdag 23 oktober is Haarlems Schalkwijk aan de beurt. De Spaarnehal wordt weer omgetoverd tot een sport en spel spektakel met luchtkussens en allemaal andere leuke spelletjes. Van 13:00 – 16:00 kunnen kinderen van groep 3 t/m 8 binnenlopen en lekker sporten. Deze activiteit is gratis, inschrijven niet nodig.