SantaRun Haarlem pakt dit jaar extra groots uit

Vrijdag 13 december SantaRun Haarlem

0

SantaRun Haarlem viert 13 december haar 5 jarig jubileum. Dit ludieke hardloop evenement vindt plaats in de prachtig versierde Haarlemse binnenstad. Ruim 2000 verklede santa’s, elfjes, rendieren en kerstengelen lopen, rennen of huppelen de verlichte binnenstad door. Om haar jubileum te vieren pakt Santa dit jaar extra groots uit.

Bij aankomst op de Grote Markt staat je een Christmas Party te wachten. Proost samen met vrienden, familie en collega’s tijdens de grootste kerstborrel, geniet van een lekkere hap bij één van de foodtrucks van FrietHoes, de BBQ Bastard of de poffertjeswagen. Ook kun je dit jaar in een levensgrote kerstkaart stappen, welke je vervolgens kunt delen met je vrienden en familie.

Ben je er bij om de kids aan te moedigen? Om 17:45 uur start de DJ om alle kinderen van de Elfs Run Sponsorloop welkom te heten en ze warm te springen voor het startschot van 18:00 uur. Om 18:45 uur staat het plein vol, voor de warming up van de grote Santa’s, voor wie om 19:30 uur de FunRun begint.

Deelname aan de SantaRun Haarlem staat garant voor een enorme portie gezelligheid. Daarnaast ren je mee voor het goede doel, alle opbrengsten gaan naar drie goede doelen die het leven van kinderen helpen ontwikkelen.

Schrijf je in via www.santarunhaarlem.nl.

Advertentie