SO Muziek: Vincent Kusters, bariton & Charlie Bo Meijering, piano

In samenwerking met Vereniging Vrienden van het Lied

0

Op zondag 5 januari 2020 vindt er weer een SO Muziek concert plaats bij Sociëteit Vereeniging in Haarlem. Deze keer met Vincent Kusters, bariton en Charlie Bo Meijering, piano.

Vincent Kusters behaalde in 2016 zijn masters diploma Zang aan het Conservatorium in Maastricht en rondde een jaar later zijn masters studie Piano en in 2018 de applicatiestudie Koordirectie af aan het Utrechts Conservatorium. Ook is hij prijswinnaar zang van het Prinses Christinaconcours (2008) en won twee jaar op rij de Vocallis Liedprijs. Ook als concertzanger is Vincent actief. Hij zong o.a. de baritonsolo’s in de Misa Tango van L. Bacalov en in de Carmina Burana van Carl Orff.

Charlie Bo Meijering studeerde Klassiek Piano aan het Utrechts Conservatorium. Inmiddels treedt hij met regelmaat op in het Amsterdams Concertgebouw en is op televisie te zien en te horen in programma’s als Het Orkest van Nederland en in Maestro. Tijdens het familieconcert “The Magic Piano” in het Concertgebouw en in Tivoli Vredenburg speelt hij zestien etudes van Chopin. Charlie Bo is eveneens beeldend kunstenaar en legt zich toe op het maken van tekeningen, o.a. voor het programma “Music, Imagination and the Brain” met Erik Scherder en Katia Veekmans en voor “Dido en Aeneas” van Stichting Vocale Muziek Den Haag.

Als duo wonnen zij de Vriendenprijs van de prestigieuze Internationale Vocalistencompetitie (IVC) in 2019.

Info
Programma: Liederen van o.a. Schubert, Schumann, Fauré e.a.
Zondag 5 januari, zaal open om 11.45 uur, aanvang 12.30 uur.
Entree voor leden: € 10,- | entree voor niet-leden: € 15,-
Leden van de VvhL hebben voor dit concert gratis toegang.
Pin betaling mogelijk.
Reservering gewenst via www.societeitvereeniging.nl/agenda.

Parkeren (betaald)/ bereikbaarheid
Parkeergarage Raaks of op de Zijlweg (max 3 uur), tien minuten lopen vanaf Station Haarlem, diverse buslijnen, halte Raaksbrug.

Formule van het podium
De Sociëteit Vereeniging heeft geen winstoogmerk, kinderen gratis toegang, vrije zit, reserveren gewenst via de site, podium bovenal bestemd voor jonge, professionele musici die ervaring willen opdoen.

Advertentie