Jongetje (10) mishandeld door vrouw [UPDATE]

29

Een 10-jarige jongen uit Haarlem is donderdagmiddagrond 17.30 uur door een vrouw van zijn fiets geschopt en mishandeld in de Acaciastraat in Haarlem.

Het jonge slachtoffer fietste met een vriendje over de Acaciastraat toen vanuit het niets een vrouw tussen hen in kwam fietsen. De vrouw gaf de jongen ineens een trap waardoor hij op de grond viel. Hierna schopte de vrouw meerdere keren tegen het hoofd van het slachtoffer en fietste daarna weg in onbekende richting. Het vriendje was zo geschrokken, dat hij zich tijdens de mishandeling in de bosjes verstopte. Nadat de vrouw was weggefietst, hielp de geschrokken jongen zijn vriendje en fietste het tweetal naar huis. Hier werd de politie gealarmeerd. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis waar hij werd opgenomen.

De jongetjes verklaarden dat het gaat om een vrouw van rond de 30 jaar oud, zij heeft blond haar en reed op een donkergekleurde fiets met een groen kratje voorop.

Getuigen gezocht
De politie onderzoekt deze mishandeling en komt graag in contact met getuigen. Heeft u rond 17.30 uur iets gezien in de omgeving van de Acaciastraat? Herkent u de vrouw op basis van het signalement? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Update

De politie heeft vrijdagavond een 24-jarige vrouw uit Haarlem aangehouden op verdenking van het plegen van de mishandeling op donderdagmiddag op de Acaciastraat. De verdachte werd in haar woning aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Advertentie

29 REACTIES

  1. Dat ze lekker paar dagen/weken mag mag brommer …..dikke taak staf en dikke vette boeten voor het binkie🤗

  2. Deze dame die dit gedaan heeft zat waarschijnlijk in een spygose zij is de laatste maanden 3 keer opgenomen geweest en elke keer weer de straat op gestuurd deze maand 2 x de politie gebeld om hulp omdat het niet goed ging met haar en zeker waar als het mijn kind was geweest had ik haar met eigen handen haar strot dicht geknepen maar bij deze vind ik dat de schuld eens gelegd moet worden bij de instantie die haar steeds weer laten lopen er moet weet eerst iets gebeuren voor er iets gedaan word te erg voor de slachtoffertje en ouders en ook heel triest voor de dame in kwestie die niet eens weet wat ze doet ik vind dat de GGZ steken heeft laten vallen amen

  3. Vreselijk, maar hier moet iets aan vooraf zijn gegaan. Kan me niet voorstellen dat iemand dit uit het niets doet. Al is dit uiteraard niet goed te praten

    • Zeker weten Bart ze hebben haar steeds weer laten lopen zonder toezicht er is in een maand tijd al 2 a 3 keer politie gebeld niemand neemt het sirieus zo zielig voor die 2 kleine mannen van 10 jaar had voorkomen kunnen worden

  4. Als dit bij mijn kind zou gebeuren zou de politie haar snel moeten vinden voor ik haar vind. Erik Agatha Dominique

Comments are closed.