Online debat: versterkt corona de ongelijkheid?

0

Hoe ongelijk is Nederland (qua vermogen, inkomen, jong-oud enz.)? Wat is de invloed van de coronacrisis op de al bestaande ongelijkheid? Groeit die? Welke groepen worden zwakker? Groeit de armoede? Als de economie weer op gang komt gaan we dan “back to normal” of kunnen we de ongelijkheden daarbij op de agenda krijgen?

Te gast zijn: prof. Wiemer Salverda, emeritus hoogleraar Arbeidsmarkt en Ongelijkheid en Tom van der Lee, voormalig directielid Oxfam Novib en lid van de Tweede Kamer voor Groen Links.

De discussie wordt geleid door Stan Katee, directeur economische zaken van de gemeente Amsterdam.

Het meekijken met het debat via de website of YouTube is gratis maar het wordt op prijs gesteld als u een ticket aanschaft. De standaard prijs voor het bijwonen van een Pletterij Debat is 3 euro (het toevoegen van een donatie is mogelijk).

Advertentie