Workshop Huidverzorging en make-up

Tips voor uiterlijke verzorging bij kanker

0

Tijdens de behandeling van kanker verandert er veel aan uw uiterlijk. Het is voor veel mensen belangrijk om er goed en verzorgd uit te zien. Met de juiste huidverzorging en make-up kunt u de veranderingen van uw uiterlijk anders accentueren.

U krijgt persoonlijk advies, praktische tips en u gaat zelf de adviezen uitproberen. Tijdens deze adviezen wordt aan de hand van een kleurduiding voor de juiste passende make-up tinten gekozen. Daarna gaat u mooi opgemaakt naar huis. U ontvangt een uitgebreid naslagwerk mee naar huis om alles nog een rustig door te lezen.

Vanwege de RIVM richtlijnen kunnen er maximaal 3 gasten deelnemen. Vanzelfsprekend zullen we de 1,5 meter in achtnemen. Aanmelden voor deze activiteit is verplicht.

Datum, tijd en locatie
Datum: dinsdag 18 augustus 2020
Tijd: 10.30 – 12.30 uur
Locatie: Adamas Inloophuis, Eugenie Prévinaireweg 61, 2151 BB Nieuw-Vennep

Begeleiding
Sandra Bolten

Aanmelden
Telefonisch bij het Adamas Inloophuis via telefoonnummer (0252) 680233. Of per e-mail via mail@adamas-inloophuis.nl. De deelname is gratis.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie