Onder invloed van drugs

0

In Haarlem op de Koninginneweg is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 38-jarige man aangehouden op verdenking van diefstal van een camera van een bouwterrein. Hij bleek onder invloed van cocaïne en verkeerde waarschijnlijk in een zogenaamd “opwindingsdelier“.

Na de diefstal is hij een café ingelopen waar hij stond te schreeuwen en zich in de toiletruimte begaf waar hij zich begon te wassen. Hij rende de zaak weer uit waar de politie hem aanhield. De man verzette zich hevig en kon niet onder controle worden gebracht, waarop uiteindelijk een diensthond in het been van de verdachte heeft gebeten.

De man is nazorg verleend en overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling van het delier. Nadien is hij ingesloten in het politiebureau voor verhoor en mogelijke verdere stappen, ook dit ging weer gepaard met hevig verzet. Tijdens deze worsteling is een politieagente gewond geraakt.

Advertentie