Decor krijgt nieuw leven in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

0

Het decor uit de Toneelschuurproductie ‘De Koning Sterft’ krijgt een tweede leven. De trap is gratis aangeboden aan de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk waar het dienst zal doen als leeshoek en tribune voor kinderen.

Stadsmakers Brigitte Kool en Yvonne Haneman hoorden dat het decor werd aangeboden en stelde de nieuwe bestemming voor. De Toneelschuur is steeds op zoek naar nieuwe manieren om duurzaam te werk te gaan. Zo worden onder andere oude posters verwerkt tot tassen. Ze zijn dan ook erg verheugd dat het decor op deze manier een nieuw leven heeft gekregen.

Green Key
De Toneelschuur probeert zoveel mogelijk bij te dragen aan duurzaamheid en milieu en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo zijn zij de trotse bezitter van het Gouden Green Key Certificaat, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Als bedrijf doen zij er alles aan om het milieu te sparen: Zij gaan zuinig om met energie en water, op het dak van het theater zijn zonnepanelen geplaatst, er zijn waterbesparende kranen geplaatst en in het hele gebouw is LED verlichting.

Advertentie