Laatste kans om je in te schrijven voor Shoot Your Shot #16

Dé filmcompetitie van Haarlem en omstreken

0

Gaan je gedachtes gelijk aan wanneer je nadenkt aan het schijven van een script? Ga jij vroeg uit de veren voor het maken van een film? Ben je tussen de 15 en 21 jaar en woon je in Haarlem en omstreken? Je kan je nog tot 1 oktober inschrijven voor Shoot Your Shot #16 op www.shootyourshot.nl.

Deelname aan Shoot Your Shot # kost 10 euro per persoon. Hiervoor krijgen alle deelnemers twee hele interessante workshops door professionals uit de filmwereld; op donderdag 8 oktober een tips & tricksworkshop, gegeven door regisseur Edson da Conceicao, van de films Porfotto en Safe Haven. Op donderdag 5 november is er een montageworkshop in samenwerking met met Open Studio door editor Manny Nickpour, onder andere verantwoordelijk voor de visual effects van de korte films Eenheid en Ham Nafas.

De film die je gaat maken is minimaal 1 en maximaal 5 minuten lang. Het thema deze editie is ON/OFF. Je bent helemaal vrij om het genre of de vorm te kiezen, dit is dus helemaal aan jou. Na een voorselectie door de Filmschuur worden de geselecteerde films vertoond tijdens de spectaculaire finale op zondag 13 december. De films worden tijdens de finale beoordeeld door een jury van professionals uit de filmwereld. Ook het publiek kan stemmen op haar favoriete film.

De winnende film wordt gedurende één week als voorfilm vertoond in de Filmschuur. Daarnaast krijgt de winnaar een waardebon van Open Studio, waar verschillende professionele filmcursussen worden gegeven.

Wil je kans maken op deze mooie prijzen en je film op groot scherm zien? Schrijf je voor 1 oktober in!

Advertentie