Het nieuwe boek van Janine Woudstra uit Haarlem is verschenen: Draak en Mus

0

Op vrijdag 9 april is het nieuwe boek ‘Draak en Mus – Over onvoorwaardelijke liefde’ van Janine Woudstra verschenen. Dit kinderboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Een grotere tegenstelling dan een draak en een mus is er op het eerste gezicht niet, echter laat dit boek zien dat er achter het oppervlak toch veel overeenkomsten zijn. Waar juist de draak vaak wordt omschreven als een stoer wezen en een mus als schuchter, zijn de rollen in dit boek omgedraaid, wat zorgt voor een verrassende twist. Draak is wat onzeker en eenzaam, maar fleurt helemaal op door de vriendschap met Mus. Maar dan verdwijnt Mus… Met de prachtige illustraties van Kaki Droogendijk wordt het verhaal, met een dieperliggende betekenis, werkelijk tot leven gebracht.

Over de auteur
Janine Woudstra (1976) woont in Haarlem en heeft drie zoontjes van 8, 10 en 12. Op het moment dat zij leert voor zichzelf te kiezen, is de inspiratie ontstaan om een liefdevol kinderverhaal te schrijven waarin een diepere betekenis verborgen zit. Het verhaal is gebaseerd op haar persoonlijke proces naar meer zelfliefde, waarbij afhankelijkheid steeds meer transformeert naar liefde en vrijheid.

Boekgegevens
Titel: Draak en Mus – Over onvoorwaardelijke liefde
Auteur: Janine Woudstra
Verschijningsdatum: 09-04-2021
Aantal pagina’s: 38
ISBN: 9789464312270
Geïllustreerd: ja
Verkoopprijs: € 20,99
Uitvoering Hardcover

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelKeukenhof met 12.500 bezoekers
Volgend artikelTentoonstelling Lucas Hoeben featuring Eva Pel bij Galerie KRUIS-WEG68
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.