Haarlem Blues Club en Patronaat bundelen de krachten

0

Blues- en rootsmuziek zijn weer terug in Patronaat! Haarlem Blues Club en Patronaat bundelen de krachten voor een nieuw, onvergetelijk en hopelijk jaarlijks terugkerend blues evenement in Haarlem. Deze editie twee internationale topacts.

SaRon Crenshaw (USA)
De soulvolle zanger/gitarist uit New York wint met zijn eigentijdse repertoire, diepe geluid en krachtig entertainment elke show weer vele nieuwe fans voor zich; Haarlem zal geen uitzondering zijn! Hij wordt al vanaf zijn eerste Europese tournee begeleid door Blind B’ & the Visionairs. SaRon Crenshaw is een buitengewoon getalenteerde gitarist die al jaren de wereld rond reist om jazz en rhythm and blues te spelen. Zijn warme stem en zijn bijzondere manier van gitaarspelen maken zijn concerten tot een van de meest authentieke blues-ervaringen. In het verleden heeft hij podia gedeeld met artiesten zoals Lee Fields, Roy Roberts, Denise Lasalle, Bobby Rush, Jessie James, Tyrone Davis en Chuck Roberson.

Steve ‘West’ Weston (UK)
Steve heeft een behoorlijk solide claim om de beste mondharmonicaman van Londen te zijn. Zijn toon is buitengewoon, net als zijn smaak en stijl. En binnen zijn gekozen stijl – old school Chicago/West Coast – speelt hij tot op de dag van vandaag met iedereen die er toe doet, zoals Mud Morganfield (zoon van Muddy Waters) en haalde de top van de album charts met Wilko Johnson en Roger Daltrey. Deze Britse harmonica specialist en charismatische zanger wordt vergezeld door gitarist en partner in crime Paul Garner. En met de notoire gebroeders Ciggaar als ritmesectie belooft dit een vurige show te worden.

Info
Datum: zaterdag 17 juni 2023
Locatie: Patronaat, Stage 2 (Kleine Zaal)
Deur open: 20:00
Showtime: 20:30

Tickets: haarlembluesnight.nl.

- Advertentie -