Nieuw: Haarlems familiebedrijf lanceert Spoon Moment, het nieuwe theeritueel

0
Ingezonden foto Spoon Moment. (C)/Credits: The 24K Agency.
Ingezonden foto Spoon Moment. (C)/Credits: The 24K Agency.

Spoon Moment is een onlangs gelanceerd theeritueel om gezond van te genieten. De superfood theelepels bieden een moment voor jezelf, een bewuste keuze om lichaam en geest te voeden. Roer de bio-based theelepel met pure Turkse dennenhoning en natuurlijke superfoods naar keuze in een kop heet water en maak in een handomdraai een heerlijke thee. Spoon Moment is nu verkrijgbaar via SpoonMoment.com.

Spoon Moment is opgezet door de zusjes Bo en Nicky Butter en hun vader Marcel. Na 8 jaar succes met The HoneySpoon, internationaal verkrijgbaar via de horecagroothandel, ging het familiebedrijf opzoek naar de perfecte ingrediënten voor een ready-to-serve thee in dezelfde lepelvorm. De HoneySpoon is in een nieuw jasje gestoken en na maandenlang testen en proeven zijn er drie perfecte combinaties met 100% Turkse dennenhoning ontstaan: Matcha, Curcuma en Ginger. De lepels zijn gemaakt van suikerriet en daarmee volledig biobased.

Welzijn in de Waarderpolder
Op hun sfeervolle verzamelkantoor in Haarlem, in de Waarderpolder, staan de lepels standaard bij hun heetwaterdispenser. Samen met de collega’s van MMF Transparant, zit iedereen de hele dag door te ‘’spoonen’’ zoals zij het noemen. ‘’We hebben er maar een werkwoord van gemaakt. Ingekakt na de lunch? ‘Even spoonen’, lange meeting gehad? ‘Even spoonen’,” aldus Nicky. Hier is de thee- en koffie cultuur al aanzienlijk veranderd en ook de werksfeer gaat erop vooruit. Collega Danny Elting van MMF Transparant stelt: ‘’Ik ben helemaal fan, ik voel me ook echt fitter gedurende de dag.’’

Theeritueel met de kracht en gezonde eigenschappen van superfoods en honing
Spoon Moment helpt mensen op een natuurlijke en gemakkelijke manier hun gezondheid te ondersteunen. Gember voor ondersteuning van het immuunsysteem, kurkuma voor een ontstekingsremmende werking en matcha voor een energieboost. Waar theezakjes vaak gebruik maken van aroma’s, heeft Spoon Moment de daadwerkelijke superfoods en honing in een lepel gemengd. “We wilden een echt theeritueel op de markt brengen dat een moment geeft voor jezelf, waarbij je geniet terwijl je een bewuste keuze maakt voor je lichaam en geest. Gezonder dan koffie, beter dan theezakjes en meer gevoed dan water,” aldus Nicky.

Een dagelijks moment voor jezelf, natuurlijk en gemakkelijk
Spoon Moment staat voor rust, gemak en gezondheid en wil iedereen meegeven om goed voor zichzelf te zorgen. Het is niet meer nodig om ingrediënten zelf te persen, aan te lengen of te bereiden. Trek het lidje van de lepel en roer de lepel door een kop heet water totdat de inhoud van de lepel is opgelost. Voeg eventueel warme melk toe voor een latte! Start de werkdag met een moment voor jezelf, neem een energieboost bij vermoeidheid of sluit een drukke dag in alle rust af voor het slapen gaan. De spoons zijn gemakkelijk mee te nemen, dus zelfs onderweg is een self-care moment gemakkelijk gecreëerd.

Spoon Moment is verkrijgbaar vanaf €29,99 (30 spoons) via www.spoonmoment.com. Ook zijn er proefverpakkingen te bestellen voor €2,99.

 

 

 

 

 

- Advertentie -