Gluren bij de Buren programma bekend

1

Op zondag 29 maart kan Haarlem zich opmaken voor de eerste editie van Gluren bij de Buren. Er worden maar liefst 73 woonkamers omgetoverd tot incidenteel poppodium.

Op de desbetreffende zondag kan er tussen 13.00 en 18.00 in veel wijken van Haarlem gegluurd worden naar lokaal talent. Met maar liefst 219 optredens uiteenlopend van klassieke muziek tot moderne dans is er voor ieder wat wils! Laat je de desbetreffende zondag verassen door Haarlemse gastvrijheid en al het moois wat de stad op artistiek vlak te bieden heeft.

Elke artiest speelt gedurende de dag drie voorstellingen van elk 30 minuten. Doordat de deelnemende woonkamers nooit verder dan vijf minuten fietsen van elkaar af liggen is het mogelijk meerdere voorstellingen te bezoeken.

Gluren bij de Buren is gratis toegankelijk voor publiek om zo de laagdrempeligheid te waarborgen. De organisatie is enorm trots op de ruim 500 Haarlemmers die zich actief inzetten voor Gluren bij de Buren als gastheer, gastvrouw of als artiest. Dankzij hun enthousiasme en de hulp van vele partners is Gluren bij de Buren Haarlem nu al een succes.

De programmakrant ligt op verschillende plekken in Haarlem, maar je kunt het volledige programma ook bekijken op www.glurenbijdeburen-haarlem.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)