Bezorgservice van de Bibliotheek uitgebreid

0

De bezorgservice van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland is uitgebreid naar de gemeente Bloemendaal (Aerdenhout, Bloemendaal, Overveen, Bennebroek en Vogelenzang). Voor een bedrag van € 3,50 per levering bezorgen wij de bestelde boeken, cd’s en dvd’s aan huis. Deze service is in 2013 gestart in Haarlem Centrum.

Woon je in Haarlem (postcodegebied 2011 – 2037) of de gemeente Bloemendaal (postcodegebieden 2050-2061, 2110-2114, 2120-2121) dan kun je heel gemakkelijk je boeken thuis laten bezorgen. Heel plezierig als je het druk hebt of even geveld bent door de griep.

Om van deze service gebruik te kunnen maken moet je 15 jaar of ouder zijn en je e-mailadres bekend zijn bij de Bibliotheek. Je krijgt namelijk een mail als het boek klaar staat voor de koerier.

De koerier levert binnen 24 uur af (maandag tot en met zaterdag). Ben je bij aflevering niet thuis dan biedt de koerier het materiaal aan bij buren. Je hoeft de koerier niet bij aflevering te betalen, het verschuldigde bedrag wordt op de lenerspas gezet en betalen vindt later plaats in de Bibliotheek. Het materiaal breng je zelf terug naar een Bibliotheekvestiging.

Wie slecht ter been is, kan natuurlijk gebruik blijven maken van onze Bibliotheek aan Huis dienst.