Vijf aanhoudingen na inbraak in opslagbox

0

Op dinsdagmiddag zijn rond 15.00 uur vijf verdachten aangehouden nadat zij op heterdaad waren betrapt tijdens het inbreken in een opslagbox.

De politie kreeg een melding dat er aan de Tappersweg werd ingebroken in een opslagruimte. Toen de verdachten doorkregen dat iemand hen zag inbreken probeerden zij het terrein met de opslagboxen te verlaten. De melder had met zijn auto de in- en uitgang geblokkeerd en vier van de vijf verdachten probeerden hierop via de achterzijde het terrein te verlaten. Hier konden zij worden aangehouden. De vijfde verdachte was te voet gevlucht en kon even verderop aan de Industrieweg worden aangehouden.

De vijf verdachten van 20, 21 en 22 jaar uit Amsterdam zijn ingesloten. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

- Advertentie -