Zandvoorter mishandeld op Stationsplein in Haarlem

0

Op woensdagavond is een 43-jarige man uit Zandvoort mishandeld aan het Stationsplein in Haarlem.

Rond 23.10 uur werd de man om onbekende redenen meerdere keren op het hoofd geslagen waarna hij enige tijd bewusteloos is geweest. De politie heeft de omgeving afgezocht. Met behulp van signalementen die getuigen doorgaven werden korte tijd later twee verdachten aangehouden, mannen van 19 en 24 jaar uit Haarlem. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau. Een vriend van de verdachten begon vervolgens de politie uit te schelden. Dit werd niet getolereerd waarna ook deze jongeman, een 18-jarige IJmuidenaar, is aangehouden.

Het slachtoffer is met hoofdletsel naar het ziekenhuis overgebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de mishandeling en vraagt getuigen die nog geen contact hebben gehad met de politie dit alsnog te doen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.