Twee jongens aangehouden voor inbraak horecagelegenheid

0

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag twee jongens aangehouden voor inbraak in een horecagelegenheid aan de Amsterdamstraat in Haarlem.

De politie kreeg een melding dat er glasgerinkel was gehoord en er mogelijk een inbraak plaatsvond aan de Amsterdamstraat. Toen agenten ter plaatse kwamen waren de verdachten al op een scooter gevlucht. De agenten startten een zoekactie en zagen op de Zomerkade een scooter met gedoofd licht rijden met de personen die voldeden aan het signalement.

Toen de verdachten doorkregen dat de agenten de achtervolging hadden ingezet probeerden zij te voet verder te gaan. Twee verdachten, een 16- en een 15-jarige Haarlemmer, zijn aangehouden en ingesloten.

Het is nog onduidelijk of er buit is gemaakt.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)