Man naar ziekenhuis na mishandeling

0

De politie is op zoek naar getuigen van een ernstige mishandeling op vrijdagavond in de Grote Houtstraat in Haarlem.

Omstreeks 23.40 uur kreeg de politie melding dat er een mishandeling had plaatsgevonden voor een restaurant. Ter plaatse trof de politie een 18-jarige Haarlemmer met ernstig letsel aan zijn gezicht. De man moest voor onderzoek en behandeling worden overgebracht naar het ziekenhuis.

De man stond met een 17-jarige vriend voor een restaurant aan de Grote Houtstraat. Uit het restaurant kwamen vijf of zes personen, die zich direct agressief opstelden tegenover de twee vrienden. Toen het slachtoffer van een van hen een klap kreeg, kwam hij ten val. Op de grond werd hij vervolgens door de anderen uit de groep geschopt. Na de mishandeling gingen de verdachten er op drie snor- of bromfietsen vandoor.

De politie onderzoekt de aanleiding voor de mishandeling. Deze is vooralsnog onduidelijk.

De politie is op zoek naar getuigen die de mishandeling hebben gezien en/of de verdachten hebben herkend. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.