Treinconducteurs mishandeld

0

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie een 24-jarige man (zonder bekende woonplaats) aangehouden wegens mishandeling van twee treinconducteurs.

Omstreeks 01.15 uur stond een treinstel op het station Haarlem. Twee conducteurs, mannen van 28 en 40 jaar oud, wilden het vervoersbewijs van de verdachte controleren. De man liet hen geen kaartje zien, maar probeerde uit de trein weg te komen. Toen een van de conducteurs hem tegen wilde houden, werd deze meteen in zijn maag gestompt. Er ontstond een worsteling waarbij beide conducteurs klappen kregen. Uiteindelijk kon de verdachte worden vastgehouden en werd de politie gewaarschuwd.

De politie bracht de man over naar het politiebureau voor verhoor. Beide conducteurs hebben aangifte gedaan.

- Advertentie -