Politie op zoek naar getuigen van beroving

0

De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die plaatsvond in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Stresemannlaan in Haarlem.

Omstreeks 00.10 uur kreeg de politie melding dat een 27-jarige vrouw uit Haarlem was beroofd van haar tas voor de beautysalon aan de Stresemannlaan. De vrouw had ‘oortjes’ in met muziek en merkte niet dat zij van achteren werd benaderd door een man. De man probeerde de schoudertas van de vrouw van haar schouder af te trekken. Aanvankelijk liet de vrouw de tas niet los, maar nadat zij door de worsteling ten val was gekomen, kon de dader er met de tas vandoor gaan. In de tas zaten onder andere bankpassen.

De dader is een man met een getint uiterlijk. Hij is 19 tot 20 jaar oud en heeft een lengte van 1,80 tot 1,85 meter. Hij heeft kort zwart haar en droeg een glimmend zwart trainingsjasje en een zwarte broek.

Eventuele getuigen van de beroving worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

- Advertentie -