Autobrand Teding van Berkhoutstraat

0

In de nacht van donderdag op vrijdag is in de Teding van Berkhoutstraat in Haarlem een auto zwaar beschadigd geraakt door brand, zo meldt de politie.

Iets voor 02.30 uur kreeg de politie een melding dat er een auto in de brand zou staan op de Teding van Berkhoutstraat. Omringende woningen zijn ontruimd, omdat de auto dicht op de woningen geparkeerd stond. Nadat de brand geblust was, konden de bewoners hun woning weer binnen.

Het is nog niet duidelijk hoe de brand heeft kunnen ontstaan. De politie sluit brandstichting niet uit en is een onderzoek gestart.

Getuigen
Heeft u meer informatie over de autobrand op de Teding van Berkhoutstraat? Of heeft u iets verdachts gezien in de buurt vlak voor 02.30 uur of juist daarna? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)