Doe mee aan Shoot Your Shot #11

0

De Filmschuur geeft getalenteerde jongeren de kans om hun filmtalenten te tonen. Vanaf 1 september kun je je inschrijven voor Shoot Your Shot # 11, dé filmcompetitie voor jongeren van de Filmschuur. Thema dit jaar is ZIN.

Ben jij of ken jij iemand tussen de 15 en 21 jaar die een film van minimaal één minuut en maximaal vijf minuten wil maken? Doe dan mee aan Shoot Your Shot # 11 en schrijf je in! Deelname kost € 10,00 per persoon.

Deelnemers krijgen begin oktober een Tips & Tricks workshop en begin november een montage workshop aangeboden. De geselecteerde finalefilms zijn op het grote doek te zien tijdens de feestelijke finale in december. De films worden tijden de finale beoordeeld door een jury bestaande uit professionals uit de filmwereld. Ook wordt er gestemd voor de publieksprijs.

De winnende film wordt twee weken lang getoond als voorfilm bij alle films van de Filmschuur. De winnaar krijgt een waardebon van filmopleidingscentrum Open Studio aangeboden. Daarnaast biedt Eye een plek aan in een jongeren jury van Moviezone op een van de grote filmfestivals in Nederland.

De film die de publieksprijs wint, wordt één week lang vertoond voor een nog nader bekend te maken film in de Filmschuur.

Meer weten over Shoot Your Shot #11. Ga naar www.shootyourshot.nl.