Swingsteesjun Strandfeest @ De Haven van Zandvoort

0

Op 29 augustus organiseert Swingsteesjun haar laatste strandfeest bij de Haven van Zandvoort, Boulevard Paulus Loot no#9, 2042 AA Zandvoort.

Beach party Saturday strandfeest Zandvoort summer 29 Aug 2015.DJ Wally draait een brede zomerse mix van de 80s tot nu, dus voor elk wat wils. Het feest start relaxt om 17:30 uur met een saté buffetje [svp online reserveren] en fijne loungy beats. Om 19:00 uur barst het feest los en gaat door tot 23.49 uur of een enkel minuutje later.

Het strandfeest is binnen in De Haven. Als het mooi weer dreigt te worden, gaan de deur weid open en geniet je ook buiten van de muziek. Net als bij alle eerdere edities wordt ook dit feest weer een topfeest.

Tickets zijn in de voorverkoop 10,-, aan de deur 13,- deur. Deze zijn verkrijgbaar op de website van www.swingsteesjun.nl of bij Van der Geest Optiek [Cronjéstraat 15, haarlem] en VVV Zandvoort [Bakkerstraat 2].

Meer informatie op www.swingsteesjun.nl of bel 06 1893 8260.

- Advertentie -