Nieuwjaarsduik 2020 Zandvoort aan Zee [video + foto’s]

5

Ook in 2020 was er op de nieuwjaarsdag weer een Nieuwjaarsduik in Zandvoort aan Zee. Het was alweer de 61ste keer dat deze Nieuwjaarsduik in Zandvoort gehouden werd maar deze editie was op een nieuwe locatie, namelijk voor Beachclub No10.

De inschrijving was vanaf 11.00 uur. Voorafgaand aan de duik was er onder begeleiding van leuke muziek een warming-up. Een paar minuten voor het startschot om 14.00 uur kwam de nieuwe burgemeester van Zandvoort David Moolenburgh op het podium. Dat gesprek over de duik was na de warming-up op het verkeerde tijdstip waarop een paar nieuwjaarsduikers zelf besloten van start te gaan. Ja, als er dan een paar gaan rennen wacht de rest niet af. Na afloop kregen de duikers en publiek een heerlijke kop erwtensoep.

Een reportage van Foto Ad Schaap.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)

5 REACTIES

  1. Joyce Ik Bob Kater Renate van Bruggen… hebben ze de doodle duik niet gefilmd😂😂😂

  2. Nieuwjaarspootjebaden is het tegenwoordig… Een enkeling wordt helemaal nat, de rest heeft hooguit natte knieën…

Comments are closed.