Voorverkoop Jumbo Familie Racedagen, Driven by Max Verstappen gestart

0

Vandaag (7 maart 2017) is de voorverkoop gestart voor de Jumbo Familie Racedagen, driven by Max Verstappen die op 20 & 21 mei plaatsvinden op Circuit Park Zandvoort. Tijdens dit familie-evenement kunnen liefhebbers van de Formule 1 en fans van Max Verstappen de Nederlandse F1-held live in actie zien. Verstappen geeft verschillende demonstraties met zijn Red Bull Racing Formule 1-auto, waarbij hij laat zien (en horen) hoe snel en stoer F1 in de Zandvoortse duinen is. Maar er is meer. Er staan diverse races, waaronder die van de spectaculaire BOSS GP serie, op het programma. De eerste entreetickets zijn verkrijgbaar via www.circuit-zandvoort.nl.

Na zijn successen in de Formule 3, waaronder de winst in de Zandvoort Masters in 2014, maakte Max Verstappen in 2015 op sensationele wijze zijn Formule 1-debuut bij het team van Scuderia Toro Rosso. In 2016 werd het alleen maar mooier: promotie naar het grote F1-team van Red Bull Racing én zijn allereerste Grand Prix-zege in zijn carrière op het circuit van Barcelona. Natuurlijk werd dit ook gevierd met zijn Nederlandse fans. De locatie daarvoor was ideaal: Circuit Park Zandvoort, zijn thuiscircuit. Vele duizenden fans waren bij het evenement aanwezig, genoten van de indrukwekkende demonstraties, kochten official merchandise artikelen en werden getrakteerd op veel entertainment op het Jumbo Familieplein.

Dit jaar geeft Max Verstappen tijdens de Jumbo Familie Racedagen wederom de Red Bull Racing F1-bolide de sporen. Het is het enige weekend in 2017 dat Max Verstappen met zijn F1 demonstraties in Nederland geeft. Maar er is meer voor de F1-fans, want tijdens datzelfde evenement komt de BOSS GP serie in actie en kan worden genoten van geweldige races met “oude” Formule 1 auto’s, net als GP2- en World Series-bolides. Het programma omvat verder wedstrijden van vier andere raceklassen met boeiende startvelden.

In de voorverkoop van de Jumbo Familie Racedagen, driven by Max Verstappen zijn toegangskaarten voor de ‘Formule 1’-paddock verkrijgbaar voor € 25,00, kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen € 12,50 (kinderen tot en met 4 jaar gratis entree). Ook zijn gelimiteerde kaarten met een zitplaats op de hoofdtribune, inclusief toegang tot de Formule 1-paddock, beschikbaar. Kaarten kunnen worden besteld via www.circuit-zandvoort.nl. Ook is hier een overzicht te vinden van alle beschikbare kaarten, alsmede VIP-arrangementen. Net als vorig jaar zijn er gratis duinkaarten te verkrijgen via Jumbo Supermarkten. Meer informatie over deze actie volgt op een later moment.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)