Hoe je van een struisvogel een giraffe wordt

0

Wil jij je kop niet langer in het zand steken en ben je toe aan verandering? Hester de Jong, schrijfster van het boek Hoe je van een struisvogel een giraffe wordt geeft op woensdag 9 september van 20:00 – 21:30 uur een workshop voor vrouwen in de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170).

Zij daagt je uit om uit je comfort zone te komen en het beste uit jezelf te halen. Een eerste stap op weg naar een leven met meer rust, meer energie en meer plezier. De toegangsprijs bedraagt € 5,-; niet-leden betalen € 7,50. Reserveer je kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Hester de Jong is NLP Health Coach en Klassiek Homeopaat. Daarnaast is zij opgeleid in Systemisch Werk en Oplossingsgericht Werken. Met PasoPaso Training & Coaching profileert zij zich met name op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Zij wil vrouwen graag weer in contact brengen met hun bezieling, inspiratie en passie.

Info
Woensdag 9 september, van 20:00 – 21:30 uur
De Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170 te Haarlem
De toegangsprijs bedraagt €5,-; niet-leden betalen € 7,50
Deze workshop wordt op zondag 20 september van 13:30 – 15:00 uur herhaald in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32)

Meer informatie via: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelBrigitte Kaandorp één van de hoofdacts Schalkwijk aan Zee
Volgend artikelRoemeen aangehouden wegens diefstal of heling van kleding
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.