Twee aanhoudingen bij drugsdeal op de Zomervaart

0

De politie heeft dinsdagavond twee mannen aangehouden die worden verdacht van het dealen van harddrugs aan de Zomervaart in Haarlem. Het gaat om twee Haarlemmers van 37 en 47 jaar oud.

Omstreeks 20.30 uur zag de politie dat er een drugsdeal plaatsvond in een personenauto. De koper van deze harddrugs is aangesproken door de politie waarna duidelijk werd dat er een drugsdeal had plaatsgevonden. Daarop zijn de twee mannen aangehouden.

In de auto werden meerdere handelshoeveelheden harddrugs aangetroffen. De drugs zijn door de politie in beslag genomen voor nader onderzoek.

- Advertentie -
Vorig artikelProgramma Filmschuur week 36
Volgend artikelBrand in kinderdagverblijf
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.