Hoofddorper opgepakt wegens overlast en bedreiging

0

De politie heeft zondagavond een 27-jarige Hoofddorper aangehouden op het Stationsplein in Haarlem na overlastmeldingen en bedreigingen.

De meldkamer van politie kreeg rond 21.00 uur een telefoontje dat een man zou proberen mensen te slaan en vrouwen lastig viel. De agenten zijn ter plaatse gegaan en sprak een aantal mensen die door de man waren lastiggevallen. De politie trof de overlastgever aan in de Stationshal en probeerde een gesprek met hem aan te gaan.

Met de man, een 27-jarige Hoofddorper, bleek geen goed gesprek mogelijk; hij bedreigde de politie en werd hierop aangehouden. De man werd overgebracht naar het politiebureau en werd ingesloten, waar hij wederom de nodige bedreigingen uitte.

Tegen de Hoofddorper is proces-verbaal opgemaakt.

- Advertentie -