Word een musicalster in 4 dagen

0

Deze Kerstvakantie in de Stadsschouwburg Haarlem

De wandel- en zwem 4-daagse kent iedereen wel. Wat zou er gebeuren als zang, dans en spel in een 4-daagse samenkomen? Jazeker, de Musical4daagse! De Musical4daagse is inmiddels een begrip in Noord-Holland. De afgelopen jaren hebben we samen met honderden jongeren naar een voorstelling toegewerkt. 4 dagen zingen, dansen en acteren met als afsluiter een échte voorstelling voor een publiek van familie en vriend(inn)en.

De Musical4daagse is ontwikkeld door professionele theaterdocenten Caroline Leardini en Jeroen Heiliegers. Het unieke concept geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie een intensieve musicaltraining te volgen. Met iedere groep zetten Caroline en Jeroen binnen vier dagen een musical in de spotlight.

De Musical4daagse in samenwerking met de Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem!
De Musical4daagse zal in de kerstvakantie in samenwerking met de Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem worden georganiseerd. Zowel de repetities als de presentaties vinden plaats in de Stadsschouwburg in Haarlem. Als deelnemer aan de Musical4daagse krijgen jij en je ouders tot slot ook nog eens korting op jullie kaartjes voor de musical “Was Getekend, Annie M. G. Schmidt” of “Tina de Musical” in de Stadsschouwburg Haarlem!

Voor wie?
Iedereen met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen! Kinderen van 6 tot 14 jaar kunnen zich aanmelden voor de Musical4daagse van 27 tot en met 30 december 2017 & 3 tot en met 6 januari 2018. Inschrijven kan tot 15 december via de website: www.musical4daagse.nl. Let op, er is maar beperkt plaats! Kosten voor 4 dagen: €127,95

Wat vonden oud-deelnemers?
Fenna (12): “Het was super leuk om met de Musical4daagse mee te doen. Vooral het oefenen en het optreden waren heel leuk!”.

Moeder van Taco: “Toen ik aan Taco (6 jaar) vroeg wat hij zo leuk vond aan de einduitvoering van de Musical4daagse, zei hij: ‘Als ik op het podium sta en de lichten gaan aan, dan voel ik me magisch!’. Hoe tof kan een vakantie zijn! Dank je wel Jeroen en Caroline.

Vader van Sara: “Sara gaf de 4daagse een cijfer 10, zo zei ze. Wij als ouders waren ook enthousiast over de musical die door haar en de andere kinderen in vier dagen tijd heel goed werd neergezet! Wat een leuke, mooie uitvoering! En heel goed voor het zelfvertrouwen van onze dochter. Dank jullie wel Jeroen en Caroline!

Wil je meer weten?
Krijg een indruk van de Musical4daagse op onze website www.musical4daagse.nl. Of neem contact met ons op via de mail: info@musical4daagse.nl.