Mantelzorgers ontmoeten elkaar bij Resto VanHarte

0

Kom langs en schuif gezellig aan!

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Haarlem organiseert in samenwerking met Tandem Mantelzorg op dinsdag 7 november een diner voor mantelzorgers. Met dit feestelijke diner wil Resto VanHarte mantelzorgers een leuk avondje uit bieden. Mantelzorgers en de mensen voor wie zij zorgen kunnen gratis aanschuiven bij het driegangendiner. Locatie is Coffeemania Parkwijk op Prinses het Beatrixplein 51-53. Bent u mantelzorger en wilt u andere mantelzorgers ontmoeten? Kom dan vooral langs en eet gezellig mee!

In Nederland zorgen 2,6 miljoen mensen meer dan acht uur per week of langer dan drie maanden voor een ander. Een op de vijf van deze mantelzorgers is overbelast. Met deze diners wil Resto VanHarte mensen die zorgen voor een ander steun bieden. In het Resto komen zij in contact met andere mantelzorgers en met lokale hulporganisaties. Hier krijgen ze inzicht in lokale voorzieningen zodat zij in de toekomst hun werk (nog) beter doen. De mantelzorgdiners zijn mogelijk gemaakt door steun van het VSBfonds.

Schuif gezellig aan!
Mantelzorgers en de mensen voor wie zij zorgen kunnen gratis aanschuiven voor het diner. Inloop is om 17.30 uur. Het diner start om 18.00 uur. Reserveren kan via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min) op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Wilt u zeker zijn van een plek, reserveer dan zo snel mogelijk.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Over VSBfonds
VSBfonds ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een samenleving waarin iedereen actief meedoet, zich betrokken voelt en de kans heeft persoonlijk en maatschappelijk te groeien. Het fonds is actief op drie gebieden: Mens & Maatschappij voor sociale initiatieven die meedoen als doel hebben, Kunst & Cultuur voor plannen waardoor meer mensen kunnen genieten van kunst en cultureel erfgoed en Beurzen voor studenten die in het buitenland verder willen studeren of onderzoek doen. Het fonds steunt projecten met geld, kennis, ervaring en een professioneel netwerk.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)