Drupal internetbureau Synetic verhuist van Uitgeest naar Haarlem

0

Fullservice Drupal internetbureau Synetic is afgelopen vrijdag van Uitgeest naar Haarlem verhuisd. Een stad die niet onbekend is voor Synetic; in 2004 met 3 man gestart op een zolderkamer in Haarlem, daarna richting Heemskerk getrokken om vervolgens in Uitgeest een enorme groei van technisch bureau tot fullservice Drupal specialist door te maken. En nu, 11 jaar later, is de cirkel rond: Synetic keert terug naar de stad waar het avontuur begon.

Ambitie is de drijvende kracht van Synetic, net als het creëren van online succesverhalen. Met een enorme bevlogenheid is Synetic de afgelopen jaren aan de slag gegaan voor haar opdrachtgevers. Diezelfde ambitie en gedrevenheid hebben ervoor gezorgd dat Synetic een enorme groei heeft meegemaakt: van technisch bureau tot fullservice Drupal specialist, van 3 man naar 27 medewerkers en een klantportfolio om trots op te zijn. Deze ontwikkeling heeft er letterlijk voor gezorgd dat Synetic uit haar jasje is gegroeid; hoog tijd voor een nieuw onderkomen.

Rijksmonument
Het nieuwe pand in Haarlem kent een rijke geschiedenis. Het gebouw, met de naam ‘Welgelegen’, staat op de lijst van Rijksmonumenten en is gebouwd in de eerste helft van de 19e eeuw. Een indrukwekkend pand waarvan de oorspronkelijke details en schilderingen bewaard zijn gebleven. De naam ‘Welgelegen’ is natuurlijk niet voor niets: het pand ligt zeer gunstig aan het Kennemerplein, direct achter het station Haarlem Centraal, en daarmee voor zowel opdrachtgevers als werknemers goed te bereiken per trein of auto.

Toekomstplannen en nieuwe collega’s
Dat Synetic nog lang niet is uitgegroeid, bewijst het nieuwe pand in Haarlem ook. De nieuwe werklocatie is aanzienlijk groter dan het kantoor in Uitgeest en biedt daarmee voldoende ruimte voor groei. Nieuwe collega’s zijn dan ook meer dan welkom. “Professionals die affiniteit met Drupal/PHP hebben of uitblinken in vormgeving én graag willen werken bij een jong en dynamisch bedrijf met een toonaangevend klantportfolio, worden van harte uitgenodigd om te solliciteren”, aldus Joost Appers, commercieel directeur van Synetic.

Over full service bureau Synetic
Synetic is hét fullservice internetbureau met een focus op Drupal. Op het kantoor van Synetic, dat vanaf heden gevestigd is in Haarlem, werken dagelijks meer dan 27 online professionals aan diverse uiteenlopende projecten van verschillende opdrachtgevers. Synetic is toonaangevend in haar technisch maatwerk, maar blinkt ook uit in zaken als strategie en design. Drupal internetbureau Synetic bestaat 11 jaar en mag zich inmiddels tot de top van de Nederlandse Drupal internetbureaus rekenen.