Super Snuffelmarkt met 300 kramen

0

Op zondag 11 oktober organiseert Organisatieburo J en E van Aerle bv weer een leuke en gezellige Snuffelmarkt in het Kennemer Sportcenter in Haarlem. Altijd iets te doen voor jong en oud! De markt begint om 09.00 uur en sluit om 16.30 uur.

Snuffelmarkt Haarlem. Foto: Organisatieburo J en E van Aerle bv.
Snuffelmarkt Haarlem. Foto: Organisatieburo J en E van Aerle bv.

Men kan naar hartenlust komen snuffelen in allerlei oude spullen, serviesgoed, keukenspullen, boeken, sieraden, speelgoed, curiosa, elektrische apparaten, kleine meubeltjes enz. enz. Wie weet ligt er wel iets bijzonders op u te wachten en vindt u nu eindelijk het boek dat u al jaren zocht of een leuk schilderijtje. Ook voor verzamelaars is het altijd leuk snuffelen op zo’n gezellige markt.

Info
De entreeprijs is 3,50 euro voor volwassenen, kinderen onder geleide t/m 12 jaar zijn gratis. Parkeren is gratis.
De Kennemerhal is gelegen aan de IJsbaanlaan te Haarlem.

- Advertentie -