Werkzaamheden aan fietskelder

0

Van maandag 12 tot en met uiterlijk dinsdag 20 oktober vinden er werkzaamheden plaats aan de schuine wand naar de fietskelder onder het Stationsplein. De voorbereidingen starten in de nacht van zondag 11 op maandag 12 oktober.

Enkele weken geleden zijn de scheuren in de schuine wand hersteld. Nu wordt een nieuwe laag coating aangebracht, zodat de wand er weer mooi uitziet.

Om de werkzaamheden uit te voeren, kunnen twee ‘rijbanen’ tijdelijk niet worden gebruikt. Dit zal (enige) overlast geven bij de in- en uitgang van de fietskelder. De fietskelder blijft tijdens de uitvoering van de werkzaamheden wel gewoon open. Fietsers kunnen hun fiets nu ook stallen in de fietsgevel op het Kennemerplein, aan de achterkant van het station; deze gevel is sinds 2 oktober open.

- Advertentie -