Succesvol leren

0

Voorzeggen, zeuren, zorgen maken en dwingen: voor veel ouders zorgt het huiswerk al op de basisschool voor grijze haren. De workshop ‘Succesvol leren’ helpt ouders aan handvatten om hun kinderen te helpen met hun huiswerk.

De workshop vindt plaats op donderdag 5 november in de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170), op dinsdag 10 november in de Bibliotheek Heemstede (Julianaplein 1) en op donderdag 12 november in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32). De workshops vinden steeds plaats van 19:30 – 20:30 uur. De workshop is gratis, maar reserveer wel een kaartje.

Janine de Krijger, Eva Schoone en Laura Hoogcarspel van Studiekring leren ouders door praktische opdrachten de tips, trucs en theorie om hun zoon of dochter te helpen met hun huiswerk. Er is een heel scala aan studievaardigheden en hulpmiddelen die het leren makkelijker en succesvoller maken. Tijdens de workshops zullen de belangrijkste methodieken aan bod komen. Natuurlijk is er ook ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met andere ouders.

Info

  • de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170): donderdag 5 november, van 19:30 – 20:30 uur
  • de Bibliotheek Heemstede (Julianaplein 1): dinsdag 10 november, van 19:30 – 20:30 uur
  • de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32): donderdag 12 november, van 19:30 – 20:30 uur

De toegang is gratis, maar reserveer wel een kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.