S(w)inging high tea koor Rumours

0

Gemengd koor Rumours verzorgt op 21 november een “S(w)inging high tea” in gebouw Zang & Vriendschap.

Rumours verrast het publiek met nummers uit de rijke geschiedenis van pop, jazz en lichte muziek. Voor extra afwisseling zingt het koor meerdere nummers a capella. Rumours nodigt u uit om te komen luisteren en te genieten van de high tea, in gebouw Zang & Vriendschap, Jansstraat 74 te Haarlem, om 13.00 uur of om 16.00 uur.

Kaarten kosten 15 euro per persoon, inclusief kleine zoete en hartige hapjes. Kinderen tot en met 4 jaar gratis entree en tot en met 12 jaar 7,50 euro,.

Kaarten zijn te reserveren via rumourshaarlem@gmail.com. Aan de zaal zijn ze te koop vanaf een half uur voor aanvang. Meer informatie over het optreden en het koor is te vinden op www.rumourshaarlem.nl.

- Advertentie -