‘Stadsgesprek’ over parkeren op 7 november: meld u aan!

0

Op zaterdagmiddag 7 november organiseert de gemeente Haarlem een unieke bijeenkomst in de Lichtfabriek.

Wethouders Sikkema en Van Spijk en burgemeester Schneiders willen in gesprek met bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden over parkeren in Haarlem.

Sommige mensen vragen zich misschien af: ‘Parkeren? Hoezo? Wat heb ik daar mee te maken?’ Geparkeerde auto’s nemen plaats in. Als de gemeente het heeft over parkeren, dan gaat het dus ook over de verdeling van de openbare ruimte en die is van iedereen. Dus ook zonder auto, rijbewijs of parkeerprobleem; het raakt iedereen!

De insteek van het stadsgesprek is een basis leggen voor een eerlijk, efficiënt en duurzaam parkeerbeleid. Bent u geen autobezitter of ervaart u geen parkeerprobleem? Voor de ontwikkeling van het nieuwe parkeerbeleid is het belangrijk dat ook uw mening vertegenwoordigd is.

Bent u geen autobezitter of ervaart u geen parkeerprobleem? Ook uw mening is van belang. Meld u aan op www.haarlemparkeert.nl!

Programma
Het programma is compact en origineel.

  • 13:00-14:00 Binnenloop met informatiemarkt en een ‘crash course voor dummies’ om nieuwkomers snel bij te praten over het onderwerp.
  • 14:00-16:00 Het draait allemaal om de inbreng van de deelnemers. De gemeente gaat op een originele manier met ideeën van bewoners en ondernemers aan de slag. Ook de burgemeester en wethouders nemen actief aan het programma deel.
  • 16:00-17:00 Informele afsluiting

Aanmelden op www.haarlemparkeert.nl

- Advertentie -