Stadskleurboek Haarlem

0

Kleuren voor volwassenen is tegenwoordig weer helemaal hip, en op deze manier zeker. Het Stadskleurboek Haarlem is het allereerste kleurboek van de stad Haarlem, vol kleurplaten van bekende Haarlemse monumenten zoals de Sint Bavokerk en het Frans Hals Museum, beroemde doorkijkjes, lokale lekkernijen en plaatselijke iconen. Bij elke tekening staat een korte uitleg wat er zien valt in het Nederlands en Engels.

Voor volwassenen wordt kleuren als een nieuwe manier gezien om stress te verminderen. En wat is er nu leuker dan het inkleuren van bekende gebouwen uit de stad waar je woont of graag komt? Aan dit stadskleurboek van Den Haag kan de beginnende én de fanatieke kleurder zijn hart ophalen.

Sietske Ridders is illustratrice en werkt dagelijks aan nieuwe kleurplaten, voornamelijk in haar atelier. Voor de serie Stadskleurboeken deed ze, op de fiets en gewapend met fototoestel, pen en schetsblok, onderzoek in de verschillende steden en sprak ze met locals over de belangrijkste hotspots in hun stad.

Info
Nu verkrijgbaar.
Stadskleurboek Haarlem – Illustraties door Sietske Ridders
ISBN 9789023014768
€ 12,50

- Advertentie -