Lichtjesavond begraafpark Kleverlaan

0

Op woensdag 18 november a.s. wordt door de gemeente Haarlem en de stichting Nabestaandenzorg op het begraafpark aan de Kleverlaan voor het eerst een Lichtjesavond gehouden. Van 19.00 tot 21.00 uur is een deel van het begraafpark sfeervol verlicht en zijn er verschillende warmte- en belevingsplekken ingericht.

Iedereen, van jong tot oud, is op deze speciale avond van harte welkom om zijn of haar dierbaren te gedenken; dat kan met elkaar en op geheel eigen wijze.

Naast de sfeervolle verlichting wordt de avond muzikaal ondersteund door onder andere: een harpist, een cello-speler en meerdere gitaristen. Ook is het mogelijk om een drijvend schaaltje met lichtje en een geschreven wens te water te laten en bij het houtvuur te luisteren naar gedichten die worden voorgedragen.

In het Mausoleum wordt een kopje koffie, thee, chocomel of een glas Glühwein geschonken. Om 20.00 uur is er bij de Kapel een moment van stilte waarbij de namen van degenen die het afgelopen jaar op de begraafplaats zijn begraven of bijgezet, worden genoemd en herdacht.

Het begraafpark is gedeeltelijk verlicht. Mensen die een graf willen bezoeken wordt aangeraden een zaklantaarn mee te nemen.

Info
De Lichtjesavond is op woensdag 18 november van 19.00 – 21.00 uur op het begraafpark aan de Kleverlaan 7 in Haarlem-Noord
Voor vragen kunt u contact opnemen met Linda Frank, stichting Nabestaandenzorg, 023 – 8448 201

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)