Supersale! Grote boekverkoop in de Bibliotheek Haarlem Centrum

0

Op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 december houdt de Bibliotheek Haarlem Centrum een grote verkoop van afgeschreven materialen, waaronder jeugdboeken, romans, bladmuziek, informatieve boeken, games, cd’s en dvd’s. De verkoop vindt tijdens openingsuren plaats in de Doelenzaal van de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32. Iedereen is welkom, ook niet-abonnees.

Vul je leesvoer aan voor de zomervakantie tijdens de driedaagse verkoop van de afgeschreven boeken van de Bibliotheek. Van 10 tot en met 12 december kun je snuffelen in de Doelenzaal tussen de prentenboeken voor peuters en kleuters, jeugdboeken, fotoboeken, romans, kookboeken, lectuur over Haarlem en nog veel meer.

Alles gaat weg tegen bodemprijzen, die dalen per dag: donderdag is alles € 3,-, vrijdag betaal je € 2,- en zaterdag ten slotte slechts € 1,- per stuk.

Info
Donderdag 10 t/m zaterdag 12 december, tijdens openingsuren van de Bibliotheek
De Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 te Haarlem
Je kunt alleen met pin betalen

Meer informatie & openingstijden via: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

- Advertentie -
Vorig artikelProgramma Filmschuur week 48
Volgend artikelGrensverkenningen in de Pletterij
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.