Voor 1 euro op stap met Kim

0

Wie in december een goed boek wil lezen, kan dan voor een prikkie bij de Bibliotheek op het station terecht. Tijdens deze maand profiteren zowel bestaande als nieuwe leden van een kortingsactie waarbij het lenen van een boek slechts € 1,- kost (in plaats van € 2,50). Met deze actie wil de Bibliotheek mensen laten kennismaken met de Bibliotheek op het station (middenperron, spoor 3/6).

Bij de Bibliotheek op het station kun je terecht voor de allernieuwste titels; de top 60 bestverkochte boeken zijn hier te leen. Denk hierbij aan Wat ons niet zal doden van David Lagercrantz, Neem een geit van Claudia de Breij en Gangster Anders en zijn vrienden van Jonas Jonasson. Ook het nieuwste boek van Kim van Kooten, Lieveling, is te leen. Zo lees je dus de nieuwste titels voor een prikkie.

Kortom, niemand hoeft zich in december te vervelen na een bezoekje aan station Haarlem.

Hoe werkt de actie?
Om te kunnen lenen, is een inschrijving nodig. Dit kan via de website of aan de balie. Hiervoor betaal je geen inschrijfkosten. Wanneer je het lenerspasje meekrijgt, kun je direct boeken lenen. De leentermijn is drie weken.

Actieperiode
De hele maand december

Kosten
Zowel bestaande als nieuwe leden betalen de gehele maand € 1,- per boek. Er zijn geen inschrijfkosten.

Locatie
De Bibliotheek op het station, middenperron (spoor3/6)

Openingstijden van de Bibliotheek op het station
Maandag t/m vrijdag: 07:30 uur – 09:30 uur en 16:00 uur – 19:00 uur

Bijzonderheden
Om een boek te kunnen lenen dien je je in te schrijven en te legitimeren bij de balie. Na inschrijving kun je meteen boeken lenen.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)