Ga dit weekend op de foto in een sneeuwbol

0

Dit weekend gaat de Winterwonderland-maand van start in Zandvoort aan Zee. Dit betekent dat er weer diverse leuke winterse activiteiten te ondernemen zijn.

Op zaterdag 12 december wordt de ijsbaan op het Raadhuisplein geopend, waarna u tot en met 3 januari weer kunt schaatsen aan zee. Natuurlijk zijn ook de Koek & Zopie-stand en Oliebollenkraam Faase van de partij. Het muziekpaviljoen dient vanaf zaterdag als Wenspaviljoen aan Zee, waar u uw liefste en leukste wensen voor uzelf of voor uw naasten achter kunt laten.

Ter gelegenheid van de opening van de Winterwonderland-maand, staat komend weekend voor het Raadhuis een levensgrote opblaasbare sneeuwbal. De sneeuwbal is toegankelijk voor publiek en u kunt zelfs gratis een leuke foto laten maken van u in de snowglobe. De foto kunt u later via de website van VVV Zandvoort downloaden.

De komende maand staat nog een groot aantal activiteiten op het programma. Wat denkt u van een kleine Kerstmarkt in het weekend van 19 en 20 december, de Sprookjeswandeling op 19 december, de traditionele Kerstsamenzang op Kerstavond bij Café Koper en natuurlijk de oudste Nieuwjaarsduik van Nederland! Voor een compleet overzicht van alle activiteiten kijkt u op www.vvvzandvoort.nl.