Nieuwjaarsgala live te zien

0

Morgen (1 januari) barst het Nieuwjaarsgala voor de 25ste keer los in een uitverkochte Lichtfabriek in Haarlem.

Tijdens dit jaarlijkse spektakel dat ooit begon in Café Studio, betreden liefhebbers het podium om – begeleid door een professionele band – hun favoriete nummer zelf te zingen.

Om de thuisblijvers, vrienden en familie in binnen- en buitenland en andere geïnteresseerden in de gelegenheid te stellen het feest mee te maken, zal het hele gala rechtstreeks worden uitgezonden via internet. De uitzending begint om 17:30 en duurt tot 22:30.

De webstream is te bereiken via www.stutube.nl.

 

- Advertentie -
Vorig artikelSlagerij van Kampen met blazers
Volgend artikelDode bij steekpartij [update: foto’s]
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.