Lezing “Tijd voor het levenseinde”

0

Geef de dood de tijd, geef het leven de ruimte

Op uitnodiging van Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding houdt Paul Loomans woensdagavond 27 januari a.s. een lezing over Tijd voor het levenseinde.

Paul Loomans spreekt in deze interactieve lezing over de tijd nemen voor de dagen rondom het afscheid en de dood.

Wat kan de dood ons leren over het leven? Het lijkt wel of de dood het leven in een andere context plaatst. Hoe nabijer u de dood ontmoet, hoe meer uw blik op het leven verandert. Het is alsof u gaat begrijpen wat er echt toe doet: niet zozeer wát u heeft gedaan, maar hóe u het heeft gedaan. En hoeveel ruimte u kon geven, want hoe meer u het leven tegemoet treedt met open handen, hoe wonderbaarlijker het blijkt te zijn.” Paul Loomans vertelt vanuit zijn visie over het toelaten van verdriet en rouwen. De lezing is bedoeld voor iedereen die zich verbonden voelt met het onderwerp.

Paul Loomans is zenmonnik sinds 1984. Hij is oprichter en coach van de StressOntknoping, waarin zijn missie is om te laten zien hoe u kunt leven vanuit rust en zonder stress. Hij was eerder acteur en regisseur van mime en bewegingstheater. Zijn boek ‘Ik heb de tijd, handleiding in tijdsurfen’ werd bekroond als beste spirituele boek van het jaar 2013.

De lezing vindt plaats op woensdag 27 januari.
Aanvang: 20.00 uur
Inloop: 19.30 uur
Locatie: ’t Mosterdzaadje, Kerkweg 29, 2071 NA Santpoort-Noord
De toegang is gratis.

Graag aanmelden bij Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding, tel. 023-5310238 of info@brokkingenbokslag.nl.

- Advertentie -