Gratis proefles ‘Durf te schrijven!’

0

In de Bibliotheek Haarlem Centrum

Voor wie twijfelt of de cursus ‘Durf te schrijven’ iets voor hem/haar is, bestaat er de mogelijkheid om op donderdag 28 januari van 10:00 – 12:30 uur een gratis proefles te volgen in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32). Reserveer je kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

De cursus van 6 ochtenden (van 10:00 – 12:30 uur) start op donderdag 4 februari en loopt door tot en met 10 maart. Je maakt op een speelse manier kennis met genres, schrijftechnieken en verschillende stijlen. Het gaat hierbij niet over grammatica of mooi klinkende zinnen, maar over schrijven als middel om iets te vertellen in een vorm die bij je past. Samen met andere mensen schrijven is bovendien leerzaam en stimulerend voor je eigen schrijfontwikkeling.

Info
Donderdag 28 januari van 10:00 – 12:30 uur
de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 te Haarlem
De toegang is gratis. Reserveer je kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl