Tributeconcert RipLive verschoven naar 13 juni

0

Vanwege overheidsmaatregelen in verband met de Corona-epidemie is Tributeconcert RIPLive verplaatst naar zaterdag 13 juni a.s. in het Patronaat.

Kaartkopers krijgen per e-mail bericht. Gekochte kaarten blijven geldig. De line-up en het volledige programma blijven, zoals het er naar uit ziet, ongewijzigd.

Op 13 juni is de grote zaal van het Haarlemse Patronaat het podium waar de nalatenschap van de sterren nog eenmaal zal schitteren. Tributeconcert RipLive is sinds het ontstaan in 2017 een van de grootste hommages aan overleden artiesten. Organisator Hans Goes legt uit: “Elk jaar brengen we een eerbetoon aan artiesten die ons het jaar er voor ontvallen zijn. Deze keer gaat het dus over mensen die in 2019 zijn overleden. Omdat je nooit weet wie er heen gaat is er dan ook elk jaar een afwisselend programma. Maar een ding is zeker: de nummers die gespeeld worden staan in ons geheugen gegrift.

De komende editie komen er nummers van onder andere The Prodigy (Keith Flint), Talk Talk (Mark Hollis), The Monkees (Peter Tork), Earth & Fire (oprichter Gerard Koerts) en vele anderen voorbij. Ook nummers van overleden Nederlandse helden als De Selvera’s, Johnny Lion en Gerard Koerts (Earth & Fire) komen voorbij.

Info
Tributeconcert RipLive – het grootste eerbetoon van Nederland op 13 juni 2020 in Patronaat, Zijlsingel 2 te Haarlem. Zaal open 20.00 uur, aanvang 20.30 uur.
Kaarten via www.patronaat.nl

Advertentie