De Formulierenbrigade in de Bibliotheek Haarlem Centrum

0

De Formulierenbrigade houdt vanaf 20 februari iedere maandag van 9:30 – 17:00 uur spreekuur in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32). De Formulierenbrigade helpt bij het aanvragen van toeslagen, voor kwijtschelding afvalstoffenheffing en waterschapsbelasting.

Daarnaast kun je de inkomens-check laten doen. Moet je binnenkort weer belastingaangifte doen? Vanaf maandag 6 maart kun je tijdens dit spreekuur ook hulp krijgen bij het invullen van het formulier voor de aangifte van de inkomstenbelasting. Het (belasting)spreekuur is gratis te bezoeken. Maak een afspraak door te bellen met 023 – 543 60 00, of langs te gaan bij Loket Haarlem (www.lokethaarlem.nl).

De Formulierenbrigade
De vrijwilligers van de Formulierenbrigade weten de weg in allerlei voorzieningen en regelingen waarvan jij misschien kunt profiteren, bijvoorbeeld als je een minimuminkomen hebt, of chronisch ziek bent.

De inkomens-check is misschien voor jou ook een aanrader. Hierbij komt naar voren of je recht hebt op bijvoorbeeld zorgtoeslag of huurtoeslag. Ook is te zien of je wellicht te veel of te weinig van iets krijgt. Zo krijg je waar je recht op hebt en kom je niet voor verrassingen te staan.

Info
Elke maandag vanaf 20 februari | 9:30 – 17:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 in Haarlem
Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)