College door Astrid Oversier in de Bibliotheek op het station

0

Wat hebben succesvolle bedrijven als Amazon, Netflix, Apple, AirBnB, SnappCar, Nespresso, Bol.com, Buurtzorg, Ikea, en Uber met elkaar gemeen? Ze zijn succesvol doordat ze een nieuw business model introduceerden en niet zozeer een nieuw product of nieuwe technologie.

Het negende college van 2015 vindt plaats op donderdag 24 september, van 8:00 – 9:00 uur, in de Bibliotheek op het station. Tijdens de Open Ochtend laat Astrid Oversier aan de hand van een aantal business modellen van bekende en minder bekende bedrijven zien wat een business model is en hoe bedrijven zich met een business model kunnen onderscheiden. En daarmee waarde creëren voor hun klanten en daar hun geld mee verdienen. Een business model is zeker niet alleen iets voor start-ups en multinationals. Astrid vindt een business model een must have voor elke ondernemer.

Astrid Oversier helpt met haar bedrijf ‘Astrid in Business’ ondernemers om met innovatieve business modellen meer uit hun bedrijf te halen. Astrid (1981) groeide op in de regio Rotterdam. Vanuit verschillende rollen is ze betrokken geweest bij Business Development. Haar ervaring ligt op het snijvlak van productontwikkeling, verkoop en marketing. Astrid ziet vaak kansen die anderen (nóg) niet zien en weet deze kansen om te zetten in resultaat.

Haar leitmotif “If you can dream it you can do it” geldt voor haar privéleven èn bij haar zakelijke keuzes. Zo gaf zij 4 jaar geleden haar baan op om een half jaar alleen te reizen en in 2014 gaf zij tijdens haar zwangerschap wederom haar zekerheden op en startte haar bedrijf “Astrid in Business”.

Een bekende uitspraak en de grondlegger van het succes van Astrid is “ik verkoop alleen op basis van klantvertrouwen”. Het is dit klantvertrouwen dat maakt dat klanten haar na vele jaren nog steeds opdrachten gunnen.

Met haar energieke uitstraling, haar kennis en brede ervaring voelt Astrid zich thuis in “the spotlights” en dankzij haar authentieke aanpak is ze met haar inspirerende workshops en lezingen over “innovatieve business modellen” en “waarde creatie” een graag geziene gast.

Info
Donderdag 24 september | de Bibliotheek open: 7:30 uur; College: 8:00 – 9:00 uur | Gratis
De Bibliotheek op het station | Middenperron (spoor 3/6)

www.bibliotheekzuidkennemerland.nl
astridinbusiness.nl